התמודדות עם אלימות בבית הספר ובחברה - סמסטר ב' תשע"ח

מרצה: אורית מרמורשטיין MA

הקורס יתאר דרכים לארגון הכיתה ולשיפור האווירה בדרך שתמנע תופעות של אלימות, דרכים לחיזוק מעמדו של המורה ושל ההורה כדרך להתמודד עם אלימות, וכך טיפול באלימות מילולית – זיהויי ותגובות נכונות לאלימות זו.

טיפול פסיכולוגי, חברתי וארגוני בבעיות אלימות בבית הספר. כבוד המורה ושיפור ההוראה. מקורה של התוקפנות ודרכי הופעתה. דרכי התמודדות בבית הספר. חילוקי דעות, מריבות ומאבקי כוח. גם מילים יכולות להרוג. גם האינטרנט יכול להרוג. אלימות כלפי ילדים

תנאי קבלה:
  • ידע וניסיון בגלישה באינטרנט ובדואר אלקטרוני.
  • שליטה ב Microsoft Word
  • יכולת ניהול זמן.
חובות בקורס:

השתתפות פעילה מקוונת במהלך הקורס, השתתפות בשני מפגשים און- ליין מרחוק. הגשת מטלות שוטפות ומטלה מסכמת. כל הקורס מתבצע בלמידה מרחוק.

מועד הקורס:

14.05.2018 עד 14.08.2018

סמסטר: ב'
שנה: תשע"ח
תאריך פתיחה: 14.05.2018
היקף הקורס: סמסטריאלי
שעות שנתיות: 2
היקף שעות: 60
מחיר הקורס: 620.00 ₪
סכום לחיוב / מקדמה: ₪620.00
הכרה לגמול השתלמות/ קידום מקצועי:
מוכר לקידום מקצועי במתווה אופק חדש