סטודנטים במכללה האקדמית אחוה – משנים יחד את המציאות!

דיקן הסטודנטים מזמין אתכם לקחת חלק בפרויקט חברתי ייחודי מסוגו תמורת נק"ז או מלגה

סטודנטים במכללה האקדמית אחוה –

משנים יחד את המציאות!

המשתתפים יהיו זכאים למלגה בגובה 1500 ₪ או לנק"ז כחלק מפרויקט תמורת נק"ז.

דיקן הסטודנטים ועמותת סדאקה רעות מזמינים אותך להצטרף לקבוצת דיאלוג ועשייה דו-לאומית במכללה האקדמית אחוה המאתגרת את ההפרדה בין ערבים ליהודים.

מוזמנים להירשם סטודנטים וסטודנטיות שרוצים לשמוע, להשמיע ולהבין את הצד השני.

התכנית תחל בנובמבר, כוללת 12 מפגשים של שעתיים, סמינר סופשבוע משותף, סיורים והפקת פרויקט חברתי במכללה.

מספר המקומות מוגבל!

לפרטים נוספים והרשמה:

[email protected] טלפון :0502533310

[email protected] טלפון: 0543515753

مجموعة طلاب عربية- يهودية  في كلية احفا:  نغير الواقع!

سيحصل المشتركون\ات على منحة او نقطتين أكادميتين من دورة النشاط الاجتماعي.

عميدة الكلية وجمعية صداقه- رعوت يدعونك للانضمام لمجموعة حوار ونشاط اجتماعي ثنائيه اللغة  لتحدي واقع الفصل بين العرب واليهود.

ندعوكم\ طلابا وطالبات الراغبين\ات  بالاستماع, الحوار وفهم الطرف الاخر للتسجيل لهذه الورشة. سيبدأ البرنامج في شهر تشرين الثاني ويضم: 12 ورشة عمل ساعتين, سيمنار قطري في نهاية الاسبوع ,جولات ,تنفيذ مشاريع ومبادرات اجتماعيه داخل الكلية.

الامكان محدودة!

للاستفسار والتفاصيل: