
אוכל גורמה, חנויות בוטיק וברים אופנתיים – שוק מחנה יהודה עבר בשנים האחרונות שינויים גדולים, וכיום הוא כבר לא רק שוק עממי אלא אתר תיירות קולינארי. הסטודנטים שלנו מבית הספר למדעים יצאו לבקר בשוק וגילו שלמחנה יהודה פנים רבות - אנשים ממגזרים שונים (חילוניים, דתיים לאומיים וחרדים, אשכנזים ומזרחיים, מקומיים ותיירים, נשים וגברים, מבוגרים וילדים ועוד) עוסקים בשלל פעילויות, מקניות מסורתיות ועד לישיבה במסעדות וברים, עם כוס בירה או מחשב נייד. היה מעשיר, מלמד ומהנה.
הסיור התקיים בארגונה של ד"ר כרמלה אבדר, במסגרת הקורס "אוכלים זהות – תרבות האוכל בישראל", החטיבה לפולקלור.