דרוש/ה טכנולוג/ית מזון לחברה מובילה בשפלה.
תיאור:
תפעול תהליכי פרמנטציה ועבודה על תהליכי הפרמנטציה הקיימים בחברה
תמיכה בתהליכי ייצור במפעל - טיפול בתקלות בעת הייצור כולל מתן פתרונות לתיקון המוצר
עבודה במעבדה – ביצוע בדיקות כימיות עבור הייצור (כגון: כרומטוגרפיה HPLC, בדיקות אנליטיות של סוכרים וחומצות אורגניות, תכנון, חישובים וביצוע בדיקות)
בדיקת חומרי גלם חדשים ואו חילופיים לחומרי גלם
מתן ייעוץ למנהלי מכירות וללקוחות
דרישות:
השכלה: מהנדס מזון/ ביוטכנולוגיה/כימיה –חובה
ניסיון בחברות מזון או בתעשייה הכימית– יתרון משמעותי
ניסיון ביצוע בדיקות כימיה ומיקרוביולוגיה - יתרון
יכולת עבודה בצוות תוך שיתוף פעולה עם אנשי ייצור, מנהלי מכירות
מסודר, בעל משמעת עצמית ויכולת לימוד
יכולות עבודה מול לקוחות
קריאה וכתיבה אנגלית –רמה טובה מאוד
*מתאים גם לבוגרים ללא ניסיון בתעשייה*
תאריך פרסום
26.10.2020
היקף משרה
מלאה
אזור
שפלה
המשרה סגורה, לא ניתן להגיש קורות חיים