למידת דרכי הקשבה להיבטים רגשיים כפי שהם באים לידי ביטוי בבישול, תוך חשיפה לתיאוריות וגישות טיפוליות שונות.
למידת תיאוריות מעולם הטיפול וחיבורן למטבח הרגשי
התנסות מעשית במהלך הקורס, תוך שימוש ויישום הידע אשר נלמד במסגרת הקורס.
השתתפות בקבוצת הדרכה התומכת בהתנסות המעשית
חשיפה והתנסות בדיסציפלינות שונות בעלות נקודות השקה לעולם הטיפול באמצעות בישול.
בין נושאי הקורס:
תיאוריות פסיכולוגיות
סומטיות
הקמת מטבח במרחב חינוכי
הפרעות אכילה
טראומה
פגיעות מיניות
גיאוגרפיה ובישול
מיפוי מנטאלי
יוטאגוגיה ופדגוגיות חדשניות
פוטותרפיה ובישול
כלים אימוניים
ליווי פרקטיקום מעשי במסגרת החינוכית