התמודדות עם אלימות בבית הספר ובחברה - תשפ"א

מרצה: אורית מרמורשטיין MA
הקורס יתאר דרכים לארגון הכיתה ולשיפור האווירה בדרך שתמנע תופעות של אלימות, דרכים לחיזוק מעמדו של המורה ושל ההורה כדרך להתמודד עם אלימות, וכך טיפול באלימות מילולית – זיהויי ותגובות נכונות לאלימות זו.
טיפול פסיכולוגי, חברתי וארגוני בבעיות אלימות בבית הספר. כבוד המורה ושיפור ההוראה. מקורה של התוקפנות ודרכי הופעתה. דרכי התמודדות בבית הספר. חילוקי דעות, מריבות ומאבקי כוח. גם מילים יכולות להרוג. גם האינטרנט יכול להרוג. אלימות כלפי ילדים
תנאי קבלה:
ידע וניסיון בגלישה באינטרנט ובדואר אלקטרוני.
שליטה ב Microsoft Word
יכולת ניהול זמן.
חובות בקורס:

השתתפות פעילה במהלך הקורס, השתתפות בשני מפגשים און- ליין והגשת מטלות. כל הקורס מתבצע בלמידה מרחוק.

מועד הקורס:

בין התאריכים: 3.11.20 עד 20.4.21

סמסטר: א'
שנה: תשפ"א
תאריך פתיחה: 03.11.2020
היקף הקורס: סמסטריאלי
שעות שנתיות: 2
היקף שעות: 60
מחיר הקורס: 790.00 ₪
סכום לחיוב / מקדמה: ₪790.00
הכרה לגמול השתלמות/ קידום מקצועי:
מוכר לצורך השלמות אקדמיות