יום עיון של החוגים למדעים בשיתוף תכנית המצוינים

יום עיון של החוגים למדעים בשיתוף תכנית המצוינים

יום עיון של החוגים למדעים בשיתוף תכנית המצוינים

בנושא: מח, מדע, מזון ולמידה

 

זמן ומקום:
14/03/2016 08:30 בנין 5 כיתה 524

תכנית ולוחות זמנים

 

שעות פעילויות
08:30 - 08:45 התכנסות והרשמה
08:45 - 09:30 התנהגות, הורמונים ומח - ד”ר גיא שיאון, האוניברסיטה העברית, ירושלים (כיתה 524)
09:45 - 10:00 קפה
10:00 - 11:00 הרצאות במתכונת TED (כיתה 524)
10:00 - 10:20 *כשהמח רעב-  זה מהבטן, וכשהבטן שבעה זו מחשבה? – ורד שאנן, החוג למדעים, בית הספר לחינוך, המכללה האקדמית אחוה
10:20 - 10:40 *מזון אפיגנטי – ד”ר יובל פרץ, החוג למדעים, בית הספר לחינוך, המכללה האקדמית אחוה
10:40 - 11:00 *אוכל לא זורקים! –אובדן מזון בישראל והשלכותיו הסביבתיות והחברתיות שרון מרק מנהלת המעבדה לחדשנות וקיימות TNS ישראל, דוקטורנטית ללימודי סביבה אונ’ תל אביב
11:00 - 11:15 שאלות לדוברים
11:15 - 11:30 הפסקה
11:30 - 13:00

סדנאות: (הרשמה ביום העיון)
 סדנה 1: בישול מולקולרי – ד”ר דפנה מנדלר, החוג למדעים, בית הספר לחינוך, המכללה האקדמית אחוה (כיתה 502)
סדנה 2: האם אפשר להאכיל את העולם ב... חרקים?!
אלון שפון, הפורום לתזונה בת קיימא, דוקטורנט במכון וייצמן (כיתה 602)

 

 

ארגון וניהול אקדמי: ד”ר אדוה מרגליות, ראש החוג למדעים, בית הספר לחינוך, המכללה האקדמית אחוה