מלגות לסטודנטים חונכים במקצועות המדעיים בשנה"ל תשע"ח

סטודנטים יקרים,

נפתחה ההרשמה לתוכנית חונכות בשיתוף משרד המדע. הסטודנטים החונכים ייהנו ממלגה בסך של 9,000 ₪ תמורת 120 שעות חונכות (ולא פחות מ-90 שעות).

ההרשמה פתוחה בפני סטודנטים שנה ב' ומעלה העומדים בקריטריונים הבאים:

• סטודנטים הלומדים מדעי החיים, מערכות מידע, הוראת מדעים, הוראת מתמטיקה והוראת אנגלית.

או

• סטודנטים לתארים אחרים, אשר למדו בתיכון מקצועות המדעיים: כימיה, ביולוגיה, פיזיקה, מחשבים, אנגלית, מתמטיקה, ברמה של 4-5 יחידות לימוד בציון 85 ומעלה.

תינתן עדיפות לסטודנטים בעלי ניסיון בהוראה ואו הדרכה.

החונכות תתבצע בערים אשדוד, קרית מלאכי, קרית גת, רהט וישובים נוספים בדרום ובמכללה. בקרב בני נוער בכיתות ח'-ט', תלמידי תיכון בכיתות י"א-י"ב ותלמידי מכינה הזקוקים לסיוע במקצועות מדעיים בקבוצות של 2-4 תלמידים או יחידים.

סטודנטים המעוניינים להשתתף ,מתבקשים למלא את השאלון המצורף . תאריך אחרון למלא השאלון המקוון .8.11.17.

המועמדים יזומנו למרכז הערכה ומיונים בשיתוף ארגון פר"ח והמתקבלים יקבלו הדרכה וליווי.

לפרטים והרשמה :

פרטים אישיים

פרטים כלליים

מקצועות הלימוד בבית הספר התיכון כולל יחידות לימוד וציונים

רק סטודנטים מתאימים יזומנו לראיון.

ב ה צ ל ח ה