ד"ר עבד אלכרים אבו סרייה

עבד אלכרים אבו סרייה
Abed Alkareem Abu-Sareya
מרצה לפסיכולוגיה והפרעות בתקשורת. מרצה ומדריך פדגוגי במחלקה לחינוך מיוחד
תפקיד מנהלי: חבר ועד סגל ללא מינוי באחוה, חבר בוועדה לעידוד מצוינות, חבר בוועדת הוראה באחוה

השכלה

תואר ראשון בחינוך מיוחד ממכללת דוד ילין בירושלים, תואר שני בחינוך מיוחד מאוניברסיטת בר אילן, לקראת סיום תואר שלישי בחינוך מיוחד מהאוניברסיטה הערבית האמריקאית. בעל תעודת אבחון דידקטי מהמכללה האקדמית אחוה, רכז מדידה והערכה, רכז הנגשה טכנולוגית ונגישות פרטנית, מטפל במודל דנוור ESDM מבי"ס מנעד בשיתוף (Mind Institute, UC Davis, California).

בנוסף עובד במשרד החינוך – מחוז דרום כרכז ומדריך במתי"א רהט בתחומים שונים בחינוך המיוחד וכחבר ועדות השמה, וועדות זכאות. מרצה להשתלמויות בי"ס בתחומים שונים כגון: הכלה, למידה משמעותית וסגנונות למידה ועוד תחומים בחינוך מיוחד.

מנהל מרכז (אלדרב) לאבחון ליקויי למידה בחברה הערבית. חבר בעמותת (למענכם) למתן שירותי חינוך ורווחה לאוכלוסיות אנשים עם מוגבלויות

מחקר

השתתפות בכנסים בינלאומיים והצגת נושאי מחקר בתחומי התפתחות חוקי החינוך מיוחד, נגישות, טכנולוגיה מסייעת, שילוב תלמידים עם ASD

דיסציפלינות ראשיות

Main Disciplines

Learning disability and diagnosis I Integration of people with special needs I Autism- ESDM (Early Start Denver Model).

דיסציפלינות משניות

Secondary Disciplines