מוכנות לכיתה א' וראשית הקריאה, כתיבה וחשבון - תשפ"ג

מרצה: אילנית גולדנברג בעלת M.A במנהל מערכות חינוך, מורה מוסמכת, מומחית להוראה מתקנת ולאסטרטגיות למידה, בעלת מרכז השכלה להוראה מתקנת ולקויות למידה, מפתחת תכניות לימוד ומשחקים לימודיים המשולבים בגני הילדים ובבתי ספר, מרצה ומנחה צוותי חינוך והוראה

המעבר מלמידה במסגרת גן הילדים למסגרת בית הספר מצריכה כישורים רבים מהילד כדי לבצע את המעבר בצורה הקלה והנעימה ביותר. מיומנויות חדשות הנדרשות בבתי הספר מקשות על ילדים רבים, אך ניתנות ללמידה ולתרגול עוד לפני העלייה לכיתה א'.
הקורס מכשיר את הלומדים לעבודה עם ילדים טרום עלייתם לכיתה א'.
מטרת הקורס:

הקורס מקנה ידע וכלים לביסוס מיומנויות נדרשות מתלמידים בכיתה א' בתחומי הקריאה, הכתיבה והחשבון. הכלים שינתנו בקורס יאפשרו עבודה מהנה ויצירתית עם הילדים, בכדי להבטיח מעבר נעים וקל יותר ממסגרת הגן למסגרת בית הספר.

קהל יעד:

עובדי הוראה המעוניינים להתמקצע בתחום ההכנה לכיתה א', ראשית הקריאה, הכתיבה והחשבון והמעוניינים לרכוש אסטרטגיות לעבודה עם צמצום פערים בנושאים אלה.

חובות בקורס:

השתתפות פעילה ב 80% מהמפגשים, הגשת עבודה מסכמת.

מועד הקורס:
סמס' א', ימי ג' בין השעות 08:30 עד 11:45

סמסטר: א'
שנה: תשפ"ג
תאריך פתיחה: 25.10.2022
היקף הקורס: סמסטריאלי
שעות שנתיות: 2
היקף שעות: 60
מספר מפגשים: 15
מחיר הקורס: 1,750 ש"ח, 200 ש"ח דמי רישום
סכום לחיוב / מקדמה: ₪400.00
הכרה לגמול השתלמות/ קידום מקצועי:
מוכר ללימודי חובה
מוכר כחצי גמול עם ציון
מוכר לקידום מקצועי במתווה אופק חדש
תעודה: הקורס מעניק תעודה מטעם המכללה האקדמית אחוה על לימודים בתחום
איש קשר: קרן בן יעקב
טלפון לפרטים: 08-8588132
דוא"ל : Keren_b@achva.ac.il
הערות:
פתיחת הקורס מותנית במספר הנרשמים
מחיר: ₪400.00

הקורס מכשיר את הלומדים לעבודה עם ילדים טרום עלייתם לכיתה א'.